Rendelés

Hogyan lehet Neked is saját csizmasámfád?

Fontos tudni, hogy a láb és a csizma méretei között eltérés van. Ez a különbség csizmakészítőnként, és csizmánként más és más, ezért a sámfa mindig a csizmába, nem pedig a láb méretei alapján készül.

Kétféle módon készülhet a csizmába passzoló sámfa, ezek közül az elsőt szoktam javasolni, erre tudok 100 százalékos garanciát vállalni.

Te elküldöd a csizmát a 100 százalékos pontosság érdekében

A csizmát átveszem/eljuttatod hozzám, én pedig a kézhezvételtől számított 1-3 héten belül elkészítem a tökéletesen illeszkedő sámfát, majd az egyeztetett módon visszajuttatom Hozzád. Innentől kedvenc csizmád (sz)épségére a WOOTS vigyáz.

Ez a módszer kizárja a tévedés lehetőségét, így garantálható a tökéletes méretpontosság és a Megrendelő teljes megelégedettsége.

Csizma el- és visszajuttatása: futárral, postai úton, személyesen, illetve több páras/csoportos rendelés esetén helyszíni (lovardai), előre egyeztetett személyes találkozó alkalmával.

Te magad méred, vállalva a kockázatot, hogy nem lesz teljesen pontos.

Ha a csizma semmiképpen nem nélkülözhető, fényképek és a Megrendelő saját mérése alapján is el tudom készíteni a sámfát. 

Ebben az esetben a cipőméretre, 4 db fotóra (1 elöl-, 2 oldal- és 1 hátulnézet) és egy mérőszalagra van szükség. 

A mérésbe megfelelő rutin nélkül könnyen hiba csúszhat, az ebből adódó pontatlanságért nem áll módomban felelősséget vállalni. 

A sámfa a Megrendelő mérése alapján, saját felelősségére készül el. A mellékelt méretfelvevő lap alapján a Megrendelő a saját lábán lévő csizmát megméri kívülről (ha szükséges, segítséggel). 

A részemre elküldött méretek alapján 1-3 héten belül elkészítem a sámfát, majd az egyeztetett módon visszajuttatom az Ügyfél részére.

A csizma nélküli sámfakészítés külön kérésre kivitelezhető, leginkább konfekció (nem méretre készített) lábbelik esetén. Ilyenkor a tapasztalatok alapján 80-90%-os illeszkedési pontosság érhető el. Előfordulhat - ahogy az online csizmarendelésnél is -, hogy a sámfa igazítására, finomhangolására lesz szükség!

Elkészítési idő

A csizma átvételétől számított 1-3 hét. 

Sürgősségi készítés esetén egyedi, rövidebb határidővel.