Ajánlólevél

Papp Mihály, a Woots tulajdonosa több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az egyedi tömörfa csizmasámfák készítésében Európa (Magyarország) és az Egyesült Királyság legismertebb lovaglócsizma készítőinek körében. 

Az Egyesült Királyságban ügyfelei közé tartoznak a kivételes minősítéssel és még királyi jogosultsággal is rendelkező csizmakészítők és azok ügyfélköre is.

Miután abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egyedi csizmafákat készíthet a mesterségük csúcsán lévő csizmadiák számára, Mihály büszkén tekint vissza arra, hogy lovasok százainak, köztük például a Készenléti Rendőrség lovasrendőreinek; a Lovas Díszőrség lovasainak; Magyar Öttusa Válogatottnak segített megőrizni kiváló minőségű, és gyakran teljesen kézzel készített csizmáikat tökéletes formában és állapotban. Ezzel hosszú évekre garantálva számukra a viselésükkel járó élményt!

Az egyedi és méretre készülő csizmafák gyártása során szerzett tapasztalatokkal és tudással Mihály kifejlesztette egyedülálló és sokoldalú csizmafarendszerét, a Woots-ot.

A Woots testre szabott sámfái tökéletes illeszkedést és formát biztosítanak bármilyen lovaglócsizmához.