Referenciák

Szotyori-Nagy Kristóf

díjugrató, a Magyar Lovassport Szövetség alelnöke, a Díjugrató Szakbizottság elnöke

"A csizmafa jó állapotban tartja a csizmámat, mindig olyan, mintha új lenne. A cipzár nálam hamar tönkre szokott menni, de így az is sokkal hosszabb ideig bírja. Nyáron jól beszívja a nedvességet, azonnal be lehet sámfázni. Igényes, állítható, évek óta használom."

Pintér Vanda

military/lovastusa Magyar Bajnok egyéniben és csapatban, többszörös Eb-résztvevő

"Az egyik csizmasámfám 10, a másik 3 éve a napi rutin része, mivel egyszerű a használata, és nagyon meghosszabbítja a csizmáim élettartamát. Gyorsan el is készült, mindössze 1 hétig kellett nélkülöznöm a csizmákat."


Horváth Gábor

Horváth Lovassport Egyesület vezetője, Magyar Lovas Szövetség Év Edzője 2016.

"Egyik kedvenc, napi rendszerességgel használt csizmámat sikerült megmenteni az épp időben érkező sámfával. Külön kiemelném a gyorsaságot: a megrendelés után néhány nappal már vissza is kaptam a kisámfázott csizmámat. Biztosan megtérülő befektetés, ezért bátran ajánlom mindenkinek."

Juliane Jerich

díjlovas, Ausztria

"Évek óta mindegyik csizmámban van WOOTS sámfa, így sokkal kényelmesebbek és tartósabbak. A cipzárt is megóvja, nem kell javítani, cserélni. Használata gyors és egyszerű, minden lovasnak szívesen ajánlom."


Egyed László

Magyar Bajnok, Lovas Világjátékok, Ländliche Európa Bajnokság résztvevő, Nemzetek Díja csapattag

"Ha nem használnám 6 éve a csizmasámfáimat, már 3 új csizmát kellett volna csináltatnom. Én el sem tudnám már képzelni a csizmámat sámfa nélkül."